Boka demo – Digitala formulär

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom en timme
för att boka in en tid för demo 

Vad visar vi i en demo?


Under en demo berättar vi, efter att ha lyssnat på dig, hur du i första steget digitaliserar era processer genom digitala formulär.

Vi visar alla våra funktioner i Sweet Forms, går igenom hur du kan bygga ett formulär utifrån ditt specifika syfte och mål, vi visar 2 befintliga kundcase och berättar om deras resa och svarar på alla dina frågor.

I ett andra steg förklarar vi sedan om hur du automatiserar dina processer efter att du kommit igång med digitala formulär.

Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.
 
 
 

Få de senaste nyheterna först!