Digital Automation Expert

Med fokus på automatisering och processförbättring

Vem vi söker

Just nu söker vi en person som har fokus på automatisering och processförbättring ur ett tekniskt perspektiv. I rollen kommer du vara produktexpert för vår lösning Sweet Automation, agera pre-sales genom att stödja våra Key Account Managers i deras säljprocesser men främst utveckla vår produkt där en stor teknisk förståelse och kunskap krävs. Vi ser gärna att du är en social person och teamplayer som värdesätter relationen med kollegor och kunder, en problemlösare som drivs av utmaningar och som har lätt för att förklara komplexa ämnen med enkla termer.

Du vill arbeta inom områden som Business Automation, Marketing Automation och Sales Process Automation, så kreativitet och innovation är något vi värdesätter. 

Du kommer att

 • Driva vårt automatiseringsområde, mjukvara och implementationer
 • Arbeta fram erbjudanden och tekniska lösningar runt automatisering
 • Agera konsult och rådge våra kunder i deras processer
 • Ha kundkontakt vid införsäljning och implementationer
 • Bygga & utveckla vår lösning Sweet Automation
 • Ansvara för delar i våra implementationsprojekt

Vem vi tror att du är

 • Du förstår och kan strukturera data
 • Du har erfarenhet och kunskaper inom analys och databaser
 • Du är hemma med SQL-kod, kan skapa och modellera databaser
 • Du har erfarenhet av Business Automation och processeffektivisering
 • Du är självgående, driven och framför dina innovativa idéer
 • Meriterande om du har kunskaper inom .NET och frontend-utveckling

Vilka Sweet är

Sweet Systems utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service och marknadsavdelningar. Allt från CRM-system och digitala formulär till ärendehantering och automation. Sweet utsågs till ”Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” av ProSales och vi letar alltid efter fler stjärnor till vårt team.

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.
 

Hur är det att jobba på Sweet?

Träffa vår systemutvecklare Linda

Träffa vår utvecklare Joao

Träffa vår systemutvecklare Linda

Träffa vår utvecklare Linda

Träffa vår systemutvecklare Linda

Träffa vår projektledare Sofia